#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Jak získat Fortnite na Androidu? Pozor na to ať si nezavirujete telefon

Od Rychlofky

Fortnite má beta verzi pro Android a v Google Play ji nenajdete. Stejně tak ji nenajdete někde na nějakých webech ke stažení – ve většina případů je to virus nebo něco jinak škodlivého. Pokud chcete zkoušet Fortnite na Androidu, tak se musíte registrovat přes Fortnite Android Beta web Epic Games.

Hraní už není omezeno jen na Samsung telefony, ale počítejte s tím, že hra má vysoké nároky na telefon.

A ano, budete muset čekat, až vám přijde e-mail – ten vám umožní stáhnout APK z webu Epic Games (dost důležité, nestahujte to nikde jinde) a budete muset v telefonu povolit instalaci z jiných zdrojů než z Google Play.

DODATEK: Dalo se to čekat, jak jinak. Instalátor Fortnite pro Android od Epicu byl děravý. Umožňoval komukoliv nainstalovat cokoliv na váš telefon. Viz Epic’s first Fortnite installer allowed hackers to download and install anything on your Android phone silently