#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

Elon Musk “smazal” Stránky SpaceX poté, co ho k tomu na Twitteru vyzval fanoušek #deletefacebook

Od Rychlofky

Elon Musk “smazal” Stránky SpaceX poté, co ho k tomu na Twitteru vyzval Brian Acton fanoušek. A po připomenutí, že tam má i Stránku Tesly, smazal i tu.  Teoreticky tak přišel o pár milionů fanoušků, které ale kdykoliv snadno nabere zpět. Otázkou pochopitelně je, zda šlo opravdu o smazání, nebo zda Stránka je pouze skrytá.

[24.03.18] Dalo se to čekat, že Musk to nebude s tím mazáním až tak moc vážné. Pryč je SpaceX, Tesla, SolarCity a Hyperloop a otázkou stále je, zda došlo opravdu k smazání nebo jenom skrytí.

Nesmázáno – například Boring Company, OpenAI. V tomto ohledu je zajímavé i to, že Musk tvrdí, že Facebook nepoužíval a nepoužívá – což neznamená, že na Facebook neexistuje kupa profilů jménem “Elon Musk”.

Ne nezajímavé je i to, že Musk tvrdí, Instagram je “pravděpobně OK”. Což je velmi diskutabilní, protože to je tentýž Facebook, proti kterému Musk právě vyrazil do boje. A je tam vše to špatné, o co teď na Facebooku jde – tj. cílení, profilace, osobní informace, ale třeba i silné využití “Ruskem” pro ovlivňování voleb.

[20.04.18] Pokračování viz Elon Musk nesmazal Stránky SpaceX či Tesly z Facebooku. Samozřejmě že ne

2018-03-23 18_51_08-Uživatel Elon Musk na Twitteru_ „I didn_t realize there was one. Will do.… “2018-03-23 18_51_32-Uživatel Elon Musk na Twitteru_ „I didn_t realize there was one. Will do.… “