#TYDEN je týdenní souhrn zajímavých a důležitých věcí z IT/C, marketingu, bezpečnosti, socnetů, hw/sw, AI, finančních výsledků. 20 tisíc znaků pro platící, včetně anglické verze. Stojí jen 5 USD měsíčně nebo 50 USD na rok. Poloviční krátká podoba je zdarma.

Přihlásit odběr ➡️ rychlofky.substack.com

GeForce Experience má novým ShadowPlay (Share Overlay) obsazenu spoustu klávesových zkratek, možná si je budete chtít změnit

Od Rychlofky

GeForce Experience má novým ShadowPlay (Share Overlay) obsazenu spoustu klávesových zkratek, možná si je budete chtít změnit. Jsou totiž poměrně vlezlé a blokují řadu běžně používaných věcí. Najít a změnit mapování můžete v GeForce Experience -> Nastavení -> Obecné -> Sdílení. Zbavit se ShadowPlay a mapování lze tak, že prostě ve “Sdílení” použijete posuvník a vše vypnete. Případně můžete kompletně odinstalovat vše, což se nijak nemusíte zdráhat. Aktualizaci ovladačů si pak sice musíte zajistit manuálně, ale dost se to vyplatí. A jinak viz Když instaluji grafické ovladače pro (například Nvidia), mám instalovat vše co mi to nabízí?

2016-12-17-12_14_42-geforce-experience2016-12-17-12_00_46-nvidia-geforce-overlay-dt